ТНТУ долучився до святкування міжнародних ErasmusDays2021

Цьогоріч ТНТУ вкотре активно долучився до  святкування #ErasmusDays2021.

В рамках всесвітнього флешмобу відділом міжнародного співробітництва ТНТУ були організовані та проведені:

  • онлайн зустріч, зі студентами програми Еразмус+, які зараз   зреалізовують академічну мобільність у вишах-партнерах, колишніми та майбутніми  учасниками  програми;
  • вікторина « #ErasmusDays2021»;
  • фото- та відеоконкурс «Мій досвід Erasmus+».

На онлайн зустрічі з теперішніми та потенційними учасниками програми Еразмус+ напрям КА1 зі вступним словом виступила керівник відділу Дудар Олена Вікторівна та розповіла про програму Еразмус+ , особливості конкурсного відбору та деталі навчання закордоном. У свою чергу, учасники заходу поділилися  враженнями від перебування та навчання у закордонних університетах,  а студенти-новачки  дізналися про можливості участі у програмі та надихнулись на власні звершення та перемоги.

Хочемо відзначити студентів Галичака Назара, Джигринюка Олеся, Блавіцького Андрія, Величко Діану, Пуляка Максима, Штеклю Максима, Вареницю Романа, Могильську Василину, Бурку Олександра, Фечан Оксану, Парушевського Артура, Черкашин Інну, Манько Дарину, Скоробагату Марту, Провальну Юлію, Березу Ярину, які приєдналися до святкування #ErasmusDays2021 та взяли участь у вікторині  та у фото- та відеоконкурсі “Мій досвід Erasmus+”. За сприяння НЕО Еразмус+ Україна учасники Еразмус+ клубу ТНТУ отримали призи та подарунки за активну участь у заходах.