НовиниСтудентське життя

Кафедрою організовано зустріч студентів з компанією Unicorn Systems

Оприлюднено

 18 вересня 2018 року кафедра комп’ютерних систем та мереж організувала зустріч студентів ФІС ТНТУ з представниками європейської компанії Unicorn Systems. Unicorn Systems – відомий виробник IT рішень для енергетики, страхових компаній, банків, сфери торгівлі та промислового виробництва.

Під час зустрічі розробники компанії розповіли присутнім про сучасні тренди проектування, розроблення й впровадження складних комп’ютеризованих систем.

Генеральний директор Володимир Погойда розповів про досвід компанії в галузі автоматизації процесів на європейських ринках та плани Unicorn Systems по розширенню сфери своєї діяльності на теренах України й, зокрема, в Тернополі.

В результаті зустрічі досягнуто домовленості про проведення впродовж 2018-2019 навчального року семінарів для студентів факультету за темою: «Технології проектування та розробки складних комп’ютеризованих систем з використанням Unicorn Application Framework». Метою таких семінарів є підвищення загальної та професійної компетентності студентів у сфері проектування та розроблення комп’ютеризованих систем, засвоєння основних прийомів і методів, які використовуються при створенні сучасних комп’ютеризованих систем, а також отримання практичного досвіду.

Зокрема, на цих семінарах Unicorn планує поділитися власним досвідом розроблення інформаційних систем та провести ряд практичних занять, де дасть студентам можливість спробувати свої сили в проектуванні систем на базі нової розробки компанії – Unicorn Application Framework.

Семінари проводитимуться раз на місяць для всіх бажаючих студентів та аспірантів, й щотижня або частіше проводитимуться практичні заняття у режимі онлайн. В результаті таких тренінгів студенти опанують основні навички проектування та розроблення складних комп’ютеризованих систем, познайомляться з перевагами використання фреймворків, зокрема: Unicorn Application Framework, Unicorn Mobile (IoT-Ready Cloud архітектурою), uuApp Framework, uuServerKit (Java). Слухачі тренінгів ознайомляться з розробленням концептуальних моделей інформаційних систем та навчаться використовувати фреймворки під час проектування та розроблення цих систем (на прикладі Unicorn Application Framework).

Наприкінці зустрічі представниками Unicorn Systems було проведено тестування студентів, а кращим – запропоновано проходження практики та сприяння в подальшому працевлаштуванні в компанії.

Коментування вимкнено