Новини

Відкриття нового офісу компанії Unicorn

Оприлюднено

Кафедра комп'ютерних систем та мереж привітала компанію Unicorn з відкриттям нового офісу.

 

Кафедра комп'ютерних систем та мереж (Кафедра комп’ютерних систем та мереж ТНТУ ім.І.Пулюя) вітає компанію Unicorn Systems UA з відкриттям нового офісу у Тернополі! Бажаємо Вам швидкого розвитку та процвітання, цілеспрямованих та виконавчих працівників, а також сподіваємося на плідну співпрацю!

Міжнародна IT компанія Unicorn 28 березня відкрила новий офіс у Тернополі. Це важливий крок у розвитку міста і компанії. Стратегія довгострокового розвитку Unicorn включає в себе створення робочих місць в містах з великим економічним потенціалом. Статистика стверджує, що 1 нове робоче місце в сфері IT створює 1,4 робочих місця в інших сферах економіки. "Це лише початок. На даний момент у нас працюють 15 фахівців. Вони одразу влилися в роботу і завоювали довіру клієнтів. До кінця року ми плануємо поповнити штат ще тридцятьма професіоналами", - прокоментував голова українського офісу Unicorn Systems UA Володимир Погойда.

Крім цього, пріоритетне завдання компанії - співпраця і плідна робота з локальними вищими навчальними закладами, що включає в себе можливість працевлаштування кращих студентів і доповнення навчальних програм у відповідності з європейськими стандартами.

Коментування вимкнено