Новини

Наш студент Василь Кохан переміг в конкурсному відборі програми Mitacs Globalink Research Internship

Оприлюднено

Вітаємо студента 3 курсу спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія  Василя Кохана з перемогою в конкурсному відборі програми Mitacs Globalink Research Internship!

   Завдяки наполегливій праці та досягненням у дослідницькій сфері, він буде продовжувати роботу над своїм проектом «Створення гри для навчання комп'ютерного мислення» на базі  університету провінції Альберта, що в Канаді.

  Нагадаємо, що програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді.

З травня по вересень кожного року, учасники, що пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук. Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

Коментування вимкнено