Новини

Комп’ютерні інженери – призери II етапу ХХІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Системне програмування»

Оприлюднено

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1313 від 28.11.2018 року “Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році” на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (НТУ«ХПІ») з 2 по 5 квітня 2019 року проходив II етап ХХІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Системне програмування».

Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя був представлений командою студентів третього курсу спеціальності "Комп'ютерна інженерія" у складі: Семегена Віталія, Волоського Володимира та Кохана Василя Володимира.

Олімпіада проводилась у два тури. У першому теоретичному турі оцінювались знання студентів як з фундаментальних так і з професійних дисциплін підготовки комп’ютерних інженерів. У другому практичному турі - студенти демонстрували вміння розробляти комп’ютерні програми для розв’язання поставлених задач.

За підсумками двох турів олімпіадних змагань третє місце в особистому заліку зайняв студент третього курсу спеціальності "Комп'ютерна інженерія" факультету комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії Кохан Василь Володимир, а вся команда - нагороджена грамотою за активну участь в II етапі ХХІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Системне програмування».

Підготовкою студентів до олімпіади займався старший викладач кафедри комп’ютерних систем та мереж Паламар Андрій Михайлович.

Щиро вітаємо наших студентів та їх керівника з високою оцінкою їхніх знань та бажаємо подальших успіхів, натхнення та нових звершень!

Коментування вимкнено