Новини

Студенти ТНТУ побували на екскурсії в ІТ-компанії “Unicorn Systems”

Оприлюднено
User comments

3 квітня 2019 року студенти факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії під керівництвом завідувача кафедри комп'ютерних систем та мереж Осухівської Г.М. та ст. викл. Паламаря А.М. побували на екскурсії в ІТ-компанії "Unicorn Systems". Ця компанія надає комплексні послуги у сфері інформаційних систем та інформаційно-комунікаційних технологій.

Студенти мали змогу побачити основні відділи компанії, де відбуваються усі етапи роботи: від розробки програмного продукту, до його реалізації, продажу та технічної підтримки. Екскурсію проводили колишні випускники ТНТУ, які зараз працюють на керівних посадах в Тернопільському відділенні компанії "Unicorn Systems". Студентам розповіли про те, які навики потрібно розвивати, щоб потрапити на стажування чи безпосередньо на роботу в компанію та мати змогу отримувати заробітну плату європейського рівня. Крім того студенти поспілкувались з працівниками компанії – студентами та випускниками спеціальності "Комп’ютерна інженерія", які мотивували їх вчитися, розвиватися та приєднуватися до їхнього колективу.

"Unicorn Systems" працює на міжнародному ІТ-ринку з 1990 року. ЇЇ штаб-квартира знаходиться у Празі. У 2010 році було відкрито перший офіс в Києві, а 28 березня 2019 року компанія відкрила новий офіс у Тернополі. Зараз в компанії в різних країнах Європи працює понад 2500 працівників на найбільших системних проектах для компаній в енергетиці, банківському та страховому ринку, виробництві.

Коментування вимкнено