НовиниСтуденту

Лекція Миколи Дорожа присвячена якості програмного забезпечення

Оприлюднено
23-го листопада на кафедру Комп’ютерних систем та мереж завітав випускник кафедри Микола Дорож, який працює на посаді Lead QA у продуктовій компанії eMagicOne. eMagicOne - продуктова програмна компанія, яка пропонує вирішення у сфері eCommerce, зокрема для управління інтернет магазинами на платформах Magento, OpenCart, PrestaShop,  WooCommerce, VirtueMart, Zen Cart та інших. Микола прочитав відкриту лекцію для студентів напряму Комп’ютерна інженерія присвячену забезпеченню якості програмного забезпечення комп’ютерних систем: Quality Assurance, Quality Control, Software Testing.   У ході доповіді Микола Дорож поділився власним досвідом й розповів про:
  1. Роль освіти у професійній кар’єрі комп’ютерного інженера.
  2. Компанію eMagicOne та власну кар’єру в ній.
  3. Специфіку роботи тестувальника та інженера з якості: як виглядає типовий робочий день тестувальника в продуктовій компанії
  4. Шляхи отримання практичних навичок та теоретичних знань, які необхідні в професійній діяльності комп’ютерного інженера.
  5. Забезпечення та контроль якості програмного забезпечення комп’ютерних систем: організація та проведення тестування.
В ході зустрічі студенти отримали відповіді на цілу низку власних запитань. Зустріч була корисною для студентів, як у мотиваційному, так і в професійному плані.

Коментування вимкнено