НовиниСтудентське життя

Наукові пікніки у місті Бережани

Оприлюднено
Чудовий сонячний день у чарівних Бережанах провели студенти кафедри Комп’ютерних систем та мереж разом із колегами з інших навчальних підрозділів та установ поширюючи прикладні навички в галузі комп'ютерної інженерії й заохочуючи займатись наукою. Студенти прийняли участь в освітньому заході з популяризації прикладної науки – “Наукові пікніки”, що проходив у місті Бережани 1-го жовтня 2016р. У заході прийняли участь доцент Юрій Лещишин, студенти: Андрій Калинюк,  Віктор Мисько, Богдан та Віталій Семегени.
Чарівні Бережани
Чарівні Бережани
Підготовка стенду до роботи
Підготовка стенду до роботи
Наукові Пікніки – це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України. Дані освітні заходи базуються на адаптованому до реалій України, майже двадцятилітньому досвіді едутейнменту (edutainment) Польщі. До пікніків залучаються спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з публікою.
На пікніках не подається теорія, а в легкій та розважальній формі розкриваються таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.
Місією даного проекту є “Зацікавити українців до науки!”
Молоді комп'ютерні інженери консультують майбутніх інженерів
Молоді комп'ютерні інженери консультують майбутніх інженерів
 
 

Знайомство з основами програмування у Scratch

Цей проект підтримує Міністерство освіти та науки України.
Студенти кафедри продемонстрували учням базові навички, які використовуються для організації комп’ютерних мереж, апаратним забезпеченням комп'ютерних систем та основами програмування у системі візуального програмування Scratch.
Практичні навички організації комп’ютерних мереж
Основи побудови СКС 🙂

Коментування вимкнено